back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Προανακριτική: Νέο SMS N. Παππά παρουσίασε ο Χρ. Καλογρίτσας

Διαβάστε επίσης

Προσκομίζοντας ακόμη ένα sms με το Νίκο Παππά ολοκληρώνει την κατάθεση του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Όπως εξήγησε ο μάρτυρας η ανταλλαγή των sms αφορούσαν την πορεία έκδοσης της εφημερίδας Documento, την οποία εξέδωσε η οικογένεια Καλογρίτσα μετά από σχετικές εντολές του Νίκου Παππά.

Την ίδια ώρα η τακτική του κ. Καλογρίτσα να δίνει επιλεκτικά ορισμένα από τα αποδεικτικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του προκάλεσε την αντίδραση των μελών της επιτροπής, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του επιχειρηματία.

«Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να τα δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά . Φίλομετράς Καλογρίτσα διαρκώς στοιχεία όμως τα δίνεις με το σταγονόμετρο. Εδώ δεν παίζουμε κύριε Καλογρίτσα. Δώστε τις επικοινωνίες ΤΩΡΑ. Δεν θα κοροϊδεύετε!» φέρεται να είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Επίσης σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ Καλογρίτσας φέρεται να υποστήριξε ότι ο πρώην υπουργός γνώριζε εκ των προτέρων για τις προσφορές των καναλαρχών στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ επανήλθε στο ρόλο του δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου.

Εν τω μεταξύ, αποφασίστηκε ότι την Πέμπτη θα κληθεί στην Προανακριτική Επιτροπή ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ως άνθρωπος του περιβάλλοντος του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, με τον οποίο σύμφωνα με τη δικογραφία υπήρχαν επαφές με το τότε Μαξίμου για τηλεοπτική άδεια.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα