back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μονομαχούν στον τελικό του Europa League

Διαβάστε επίσης

Tα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται το βράδυ στο Γκντάνσκ και την διεξαγωγή του τελικού του Europa League, ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο Γκτανσκ διεξάγεται απόψε ο τελικός του Europa League ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 22:0-COSMOTE Sport2, με φαβορί ως όνομα την ομάδα του Σόλσκιερ και αουτσάιντερ το εξαιρετικό συγκρότημα του Έμερι.

Η Βιγιαρεάλ χρειάστηκε να ξεπεράσει την πρώην ομάδα του, Άρσεναλ, για να βρεθεί στον αποψινό τελικό, εκεί όπου οι τρεις κατακτήσεις που έχει ο Ισπανός τεχνικός δείχνουν πως παίζει απόψε σε…δικά του χωράφια.

Από την άλλη η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για το αποψινό παιχνίδι, όντας ένας σύλλογος που έχει το σχεδόν τριπλάσιο μπάτζετ από το ισπανικό κλάμπ και ένα ρόστερ που περιλαμβάνει τους Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ και άλλα αστέρια, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο χορτάρι.

«Θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας. Πρέπει να νιώθεις υπερήφανος που μπορείς να οδηγήσεις μια ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν τελικό. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και, όπως λέμε στα νορβηγικά, veien er målet (μτφρ. ο στόχος είναι το ταξίδι)», σχολίασε σχετικά ο Σόλσκιερ, ενώ από την πλευρά του, ο Εμερι, επεσήμανε: «Αξίζουμε να παίξουμε αυτόν τον τελικό και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να δείξουμε ότι θέλουμε να πολεμήσουμε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αυτόν τον τίτλο».

Διαιτητής του τελικού, ορίσθηκε ο Γάλλος, Κλεμάν Τουρπέν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Νικολά Ντανός και Σιρίλ Γκρινγκόρ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα