back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Δεν θα γίνει καμία εκδήλωση στη Λεωφόρο την Κυριακή»

Διαβάστε επίσης

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όπου ενημερώνει πως τη προσεχή Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ενημέρωσε επίσημα τη ΓΑΔΑ πως δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την ερχόμενη Κυριακή, 30 Μαΐου. Θυμίζουμε πως νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από το έπος του Γουέμπλεϊ.

Για να φτάσουμε στην ανακοίνωση αυτή, είχε προηγηθεί η απαγόρευση από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ, για κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση γύρω από το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, επικαλούμενη σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων λόγω των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τις 30 Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Με επίσημο έγγραφο που έστειλε στη ΓΑΔΑ ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποίησε ότι δεν θα πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Κυριακή 30 Μαΐου».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα