back to top
23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Α. Τόλιος: Δεν είναι τυχαίο ότι η πρόσφατη έρευνα της Prorata δείχνει τον Αθήνα 9.84 πρώτο σε αξιοπιστία

Διαβάστε επίσης

Ο σταθμός της πόλης, ο Αθήνα 9.84 έχει σήμερα γενέθλια. Συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, από τις Μαΐου του 1987, σηματοδοτώντας την έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στις εκπομπές του, δημοσιογράφοι παραγωγοί και καλεσμένοι, θυμούνται και θυμίζουν ραδιοφωνικές ιστορίες του παρελθόντος συνομιλώντας με παλαιότερους συνεργάτες, αλλά και στελέχη του Αθήνα 9.84.

Αύριο Τρίτη 1η Ιουνίου, θα το ζήσουμε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, εκπέμποντας ζωντανά πρόγραμμα από την Πλατεία Συντάγματος 6 το πρωί με 8 το βράδυ. Από τις 9πμ. έως τις 3μμ., μαζί μας στην Πλατεία Συντάγματος θα βρίσκεται κινητή μονάδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών του ΕΣΥ.

Έχοντας πολυετή θητεία στον Αθήνα 9.84, ο νυν διευθυντής του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Άρης Τόλιος, μίλησε με πολύ θερμά λόγια στον Μιχάλη Λεάνη για τη συνεργασία του με τον σταθμό της πόλης.

«Μου λείπει ο Αθήνα 9.84, είναι κομμάτι από τη ζωή μου. Γι αυτό του εύχομαι να είναι υγιής και με προοπτική. Εκεί βρήκα ένα περιβάλλον όπου μπορείς να κάνεις ”ακηδεμόνευτες” εκπομπές και μάλιστα σε μια συναρπαστική περίοδο.

Η 15ετία που έζησα εγώ τον Αθήνα 9.84, ήταν η περίοδος της μεγάλης κρίσης και των πολύ έντονων διεργασιών στη χώρα. Ο Αθήνα 9.84 έχει ανθρώπους που ξέρουν καντάρια ραδιόφωνο. Δεν είναι τυχαίο το ότι η πρόσφατη έρευνα της Prorata τον δείχνει πρώτο σε αξιοπιστία».

Και πρόσθεσε: «Ζούμε την εποχή των fake news, της υπερβολής, του εντυπωσιασμού και είναι σημαντικό να μπορείς να τις υποστηρίξεις τις ψύχραιμες προσεγγίσεις, και τις διασταυρωμένες ειδήσεις και ο Αθήνα 9.84 πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει σε αυτόν τον δρόμο».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα