back to top
24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιτούδης: «Μας άφησε μια πικρή γεύση το Final 4 της Κολωνίας»

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ολοκλήρωση του Final 4 της Κολωνίας, μίλησε για τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας ότι έμεινε μια πικρή γεύση σε εκείνον και τους παίκτες του.

Έναν σύντομο απολογισμό της συμμετοχής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης, λέγοντας πως έμεινε μια πικρή γεύση σε όλους μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Προφανώς μας αφήνει μια πικρή γεύση το Final Four. Ήρθαμε εδώ, όπως κάθε ομάδα, για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Αυτός είναι ο στόχος. Ο ημιτελικός είναι ένας τελικός, ο οποίος αποφασίστηκε από μερικές μικρές λεπτομέρειες.

Ο μικρός τελικός είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί με υπερηφάνεια και επαγγελματισμό. Και αυτό κάναμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, το Μιλάνο ήταν καλύτερο. Ανοίξαμε το παιχνίδι αρκετά καλά. Το 6/26 από το τρίποντο μας έπληξε πολύ.

Αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή είναι μια ομάδα υπέροχων χαρακτήρων και θα πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το Final 4 πώς γίναμε μια ομάδα, μια ομάδα ισχυρών πιστών. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στα αποτελέσματα, αλλά η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν ξεκινά τώρα. Και ελπίζω ότι είναι το τελευταίο Final 4 που παίζουμε χωρίς οπαδούς».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα