back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ν. Ηλιόπουλος: Ο Αθήνα 9.84 έχει φέρει αέρα ανανέωσης στο κομμάτι του πολιτισμού. Κρίσιμο όμως και για την ειδησεογραφία, να υπάρχει ένα Δημοτικό Ραδιόφωνο

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τον Αθήνα 9.84, που συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, σηματοδοτώντας και την επέτειο έναρξης της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

Από τις έξι το πρωί, οι εκπομπές του σταθμού εκπέμπουν ζωντανά από τη καρδιά της πόλης, το Σύνταγμα….Έως τις 2 μετά το μεσημέρι θυμούνται και θυμίζουν ραδιοφωνικές ιστορίες του παρελθόντος, συνομιλώντας με παλαιότερους συνεργάτες αλλά και στελέχη του Αθήνα 9.84!

Μαζί μας βρίσκεται κινητή μονάδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του ΕΣΥ σε αίμα.

«Ο Αθήνα 9.84 το τελευταίο διάστημα, έχει φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο κομμάτι του πολιτισμού, που είχε λείψει από το ραδιόφωνο.
Αλλά και στην ειδησεογραφία είναι σημαντική η υπενθύμιση πόσο κρίσιμο είναι να υπάρχει ένα Δημοτικό Ραδιόφωνο. Το χρειαζόμαστε ως πόλη και ως κοινωνία»
τόνισε στον Αθήνα 9.84, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ανοιχτή Πόλη, Νάσος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο για την εικόνα της Αθήνας,  είπε πως «προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της από την πανδημία. Ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει έξω. Το κέντρο με τις τοπικές αγορές έχει επηρεαστεί περισσότερο από την περιφέρεια και σε ένα βαθμό είναι ανθρώπινο.»

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ανοιχτή Πόλη «οι οικονομικές δραστηριότητες πρέπει να ανοίξουν με προσοχή και η Πολιτεία να προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών όπως πχ στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γιατί το Μετρό, όπως  και το ηλεκτρικό τρένο δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Αποτελούν  μέρος του προβλήματος και γι αυτό ο πολίτης προτιμά τις περιφερειακές αγορές.»

Και πρόσθεσε ότι οφείλουμε να προσέχουμε επειδή «είναι λάθος να καλλιεργήσουμε την ιδέα ότι έχει τελειώσει η ιστορία της πανδημίας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα