back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σ. Αβραμίδου: Όλα τα σπίτια δεν πρέπει να έχουν ένα ζώο, αλλά όλα τα ζώα πρέπει να έχουν ένα σπίτι

Διαβάστε επίσης

 

Το δικό τους μήνυμα για το Θέατρο, αλλά και για τα αδέσποτα έστειλαν μέσω του Αθήνα 9.84, με αφορμή τη τα γενέθλια των 34 χρόνων του σταθμού της πόλης, μιλώντας στην Κατερίνα Πουλοπούλου, η εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων για τα ζώα, Σεραφίνα Αβραμίδου και ο δημοφιλής ηθοποιός, Στέλιος Μάϊνας.

«Η ζωή στο δρόμο δεν είναι για τα ζώα. Κινδυνεύουν κάθε στιγμή από τις αντίξοες συνθήκες. Όλα τα σπίτια δεν πρέπει να έχουν ένα ζώο, αλλά όλα τα ζώα πρέπει να έχουν ένα σπίτι.
Η συντροφιά τους ισοδυναμεί με σωτηρία ψυχής.
Αποτελούν μέλος της οικογένειας και όχι παιχνίδι για τα παιδιά. Έχουν ανάγκη το χρόνο και την προσοχή μας. Δεν παίρνουμε κανένα έμψυχο πλάσμα για να το βάλουμε σε μια γωνιά» είπε η Σεραφίνα Αβραμίδου, υπεύθυνη και για την οργάνωση «Καταφύγιο του Σωκράτη».
Ενός φιλόξενου χώρου υποδοχής, στη μνήμη ενός υπέροχου αδέσποτου σκυλάκου, όπου βρήκαν φιλοξενία 450 αδέποτοι σκύλοι και περισσότερες από 70 γάτες.

σσ (To καταφύγιο του Σωκράτη βρίσκεται στην οδό Αγίου Πολυκάρπου 69, στο Βοτανικό, κοντά στην Ιερά οδό.
Η σελίδα “Animal City of Athens” υπάρχει σε Facebook και Instagram, ενώ λειτουργεί και η ιστοσελίδα «animalcityofathens.gr». Σε αυτές ο κόσμος μπορεί να δει όλα τα ζώα του Καταφυγίου προς υιοθεσία, μαζί με τα βασικά τους στοιχεία. Έπειτα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού, ώστε να κανονιστεί η παρουσία του εκπαιδευτή στο χώρο.)

Για τον Στέλιο Μάινα το θέατρο θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να είναι κοντά στον κόσμο. «Δεν κινδυνεύει ούτε από τον κορονοιό, ούτε από το διαδίκτυο. Η άμεση επαφή με τους θεατές θα επανέλθει και εμείς οι ηθοποιοί θα βρισκόμαστε πάντα εκεί. Φρουροί για το θέατρο και την επικοινωνία με τον κόσμο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα