back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Euro 2020: Πόλεμος της Ομοσπονδίας της Ισπανίας με την υπουργό υγείας της χώρας

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ένταση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας και την υπουργό υγείας της χώρας, με αφορμή τον Μπουσκέτς που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Συναγερμό στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά την είδηση του Σέρχιο Μπουσκέτς που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες μέρες πριν τη σέντρα στο Euro 2020. Τόσο η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας, όσο και εκείνη της Πορτογαλίας την οποία αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα, μπήκαν αμέσως σε καραντίνα.

Στην Ισπανία το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έχει ανοιχτή κόντρα με την Υπουργό υγείας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν εδώ και δύο μήνες από την ομοσπονδία, είχαν ζητήσει τον εμβολιασμό όλων των μελών της αποστολής, αλλά η Καρολίνα Ντίαθ είχε αρνηθεί το αίτημα.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας τόνιζαν ότι είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό, όπως θα γίνει και με τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας τα οποία θα εμβολιαστούν πριν πάνε στο Τόκιο.

Μετά από τη διάγνωση του Σέρχιο Μπουσκέτς η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας επανέλαβε το αίτημα της και ελπίζει αυτή τη φορά να γίνει αποδεκτό. Μάλιστα έχουν ζητήσει να κάνουν το εμβόλιο της Johnson το οποίο είναι μονοδοσικό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα