back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές – Πότε πρέπει να κάνουν self test υποψήφιοι και καθηγητές

Διαβάστε επίσης

Κορυφώνεται η προετοιμασία των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς ο «μαραθώνιος» ξεκινά τη Δευτέρα 14 Ιουνίου για όσους προέρχονται από τα Γενικά Λύκεια και μία ημέρα αργότερα για τους συνυποψήφιους από τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Και φέτος λόγω πανδημίας οι πανελλαδικές θα διεξαχθούν με αυστηρά μέτρα προστασίας για υποψήφιους και καθηγητές, οι οποίοι προμηθεύτηκαν ήδη από τα φαρμακεία τα δύο πρώτα δωρεάν self tests.

Το πρώτο self test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο self test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο self test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα