back to top
20.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

20.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποινική προκαταρκτική εξέταση για δηλώσεις Στ. Μπαλάσκα

Διαβάστε επίσης

Ποινική προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα, στις οποίες, μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι «η αστυνομία συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες», ενώ έκανε λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μετά τις επίμαχες δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα το περασμένο Σάββατο σε τηλεοπτικό σταθμό, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τις επίμαχες δηλώσεις. Και με αφορμή αυτές διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, μεταξύ των άλλων, ανέφερε: «Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media.

Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους».

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα