back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Euro 2020-Μπρέιθγουεϊτ: «Δεν θέλαμε να παίξουμε»

Διαβάστε επίσης

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ σε δηλώσεις του, διέψευσε πως οι παίκτες της Δανίας ήθελαν να συνεχιστεί ο αγώνας με τη Φινλανδία, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως οι παίκτες της Δανίας ήρθαν προ τετελεσμένων γεγονότων και δεν ήθελαν να επιστρέψουν στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί το ματς με τη Φινλανδία, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

«Δεν ζητήσαμε εμείς να παίξουμε. Ήταν μια από τις δύο επιλογές που είχαμε. Μας είπαν να πάρουμε μια απόφαση, φυσικά θα ήθελα να έχουμε και τρίτη επιλογή. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν θες να παίξεις», τόνισε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε με το τραγικό γεγονός του Έρικσεν είπε. «Είμαι ακόμη επηρεασμένος συναισθηματικά από ό,τι συνέβη και έχω ακόμη κάποιες εικόνες στο κεφάλι μου που θα ήθελα να απαλλαγώ από αυτές. Το πιο σημαντικό είναι πως ο Κρίστιαν νιώθει καλύτερα κι έτσι κι εγώ είμαι καλύτερα. Η υγεία του είναι πάνω από όλα. Για μένα ήταν σημαντικό να δω πως ήταν καλά».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα