back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Euro 2020: Ουγγαρία-Πορτογαλία: Για την υπεράσπιση του τίτλου η ομάδα του Σάντος

Διαβάστε επίσης

Η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στην πρεμιέρα του έκτου ομίλου, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να έρχεται στο Euro να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Απόψε ανοίγει η αυλαία στον έκτο και τελευταίο όμιλο του Euro, με την Ουγγαρία να υποδέχεται την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης στις 19:00-ΑΝΤ1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ουγγαρία με τον Ιταλό Μάρκο Ρόσι στο τιμόνι της στοχεύει σε μια αξιοπρεπή πορεία. Το έργο των Μαγυάρων είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού μετέχει στον όμιλο του…θανάτου, όπως έχει χαρακτηριστεί, καθώς πέραν της Πορτογαλίας, συμμετέχουν Γαλλία και Γερμανία. Απώλεια για την Ουγγαρία είναι αυτή του 20χρονου μέσου της Λειψίας, Ντόμινικ Σζομποσλάι και εκείνη του μπακ Σιλβέστερ Χάγκια, λόγω τραυματισμού.

Για την Πορτογαλία, ο Φερνάντο Σάντος είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτει ένα από τα πιο πλήρης ρόστερ στην ιστορία της Πορτογαλίας. Ηγέτης της ομάδας παραμένει ο αρχηγός Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στα 36 του χρόνια θα γράψει ιστορία απόψε, αφού θα γίνει ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του θεσμού που θα συμμετάσχει σε πέντε Euro.

Δίπλα του θα έχει μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, αλλά και οι Ρούμπεν Ντίας και Ζοάο Φέλιξ.

Όσον αφορά την προϊστορία, οι Πορτογάλοι έχουν τη μερίδα του λέοντος, καθώς σε 13 συναντήσεις τους μετρούν εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα