back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ν. Αβραμίδης: ‘O,τι κάναμε και ό,τι θα κάνουμε στη συνέχεια, το οφείλουμε στους εργαζόμενους στην καθαριότητα

Διαβάστε επίσης

«Παραλάβαμε μια βρώμικη πόλη, μια πόλη αφημένη στην τύχη της,  ειδικά στο κομμάτι της καθαριότητας. Αυτό που κάναμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, ήταν να φτιάξουμε ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα για το πώς θα καθαρίζεται η πόλη, δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, Νίκος Αβραμίδης. 

Πρόσθεσε πως «19 μήνες μετά τα μηνύματα που έρχονται από τους δημότες είναι θετικά, προφανώς δεν έχει λυθεί 100% το πρόβλημα, σίγουρα όμως υπάρχει ένα πρόγραμμα»

Επισήμανε πως «ό,τι κάναμε και ό,τι θα κάνουμε στη συνέχεια, το οφείλουμε στους εργαζόμενους στην καθαριότητα .Συνεχίζουμε καθημερινά να προσθέτουμε νέα “όπλα” νέο μηχανικό εξοπλισμό και πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση με τους εργαζόμενους να προσπαθούμε για το καλύτερο για την πόλη μας» σημείωσε.

Όπως ανέφερε «έχουμε προμηθευτεί νέα απορριμματοφόρα, 80 πλυστικά μηχανήματα, που πλένουν και απολυμαίνουν την πόλη, υπάρχει νέο επιχειρησιακό σχέδιο. Έχουν τοποθετηθεί 8.500 νέοι κάδοι σε γειτονιές της πόλης και για πρώτη φορά έγινε τεχνική μελέτη για να τοποθετηθούν στα σημεία ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γειτονιάς»

Ανακοίνωσε ότι «στις 23 του μηνός ,θα παρουσιαστεί το νέο απόκτημα του Δήμου. Πρόκειται για 40 σκούπες ηλεκτρικές πεζού χειριστή, οι οποίες είναι τα νέα εργαλεία του οδοκαθαρισμού και πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ότι αφορά τον οδοκαθαρισμό»

Σχετικά με το πρόγραμμα αντιγκράφιτι ο κ Αβραμίδης ξεκαθάρισε ότι «δεν αναφερόμαστε στο καλλιτεχνικό γκράφιτι, αλλά στις μουτζούρες. Δώσαμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι γιατί πρόκειται για την εικόνα της πόλης. Έχουν γίνει 43 επιχειρήσεις αντιγκράφιτι και έχουν καθαριστεί περισσότερα από 21 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα