back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για την επίδειξη του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο – Οι πρώτες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Πυρετώδεις προετοιμασίες από νωρίς το πρωί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την διοργάνωση της εκδήλωσης «DIOR CELEBRATES GREECE», σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στις 21.00, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η συλλογή ρούχων «Cruise 2021» του γαλλικού οίκου Dior.
Στο αίτημα του οίκου για φωτογράφιση και κινηματογράφηση σε αρχαιολογικούς χώρους τα αρμόδια συμβούλια είχα γνωμοδοτήσει θετικά, οπότε και οι μοναδικές δημιουργίες του Οίκου θα απαθανατιστούν στην Ακρόπολη (μόνο φωτογράφιση), στο Ηρώδειο, στην Αρχαία Αγορά, στο Σούνιο και στην αρχαία Νεμέα.

Οι προβολείς της φαντασμαγορικής εκδήλωσης στο Καλλιμάρμαρο θα ανάψουν στις 21:00 ακριβώς για 400 τυχερούς καλεσμένους και διεθνείς προσωπικότητες που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση του Οίκου.
Άποψη του Παναθηναϊκού Σταδίου όπου το βράδυ θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας του οίκου Dior , Πεμ πτη 17 Ιουνίου 2021

 

Ο γαλλικός οίκος μόδας Dior θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή του «Croisière 2022», τιμώντας τη 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης

Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω live streaming που θα διατίθεται σε όλα τα social media ο οίκος μόδας Dior, να παρακολουθήσουν από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο το «Dior celebrates Greece», με το οποίο ο γαλλικός Οίκος θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής.

Σύμφωνα με το υλικό που είχε καταθέσει στα αρμόδια συμβούλια ο Οίκος Dior οι μοναδικές δημιουργίες της συγκεκριμένης εκδήλωσης που θα ετοιμαστούν στην Ελλάδα με ελληνικά υφάσματα και πρώτες ύλες, από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες και δημιουργούς, με στόχο την προβολή της ελληνικής παράδοσης και παράλληλα του ταλέντου και της τεχνογνωσίας των Ελλήνων στο χώρο αυτό. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του Οίκου επισκέφθηκαν Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα για να μελετήσουν την θέση της γυναίκας στην Αρχαία Ελλάδα αλλά και τους μύθους για τις γυναικείες θεότητες.

Δείτε σε livestreaming την εκδήλωση εδώ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα