back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Λαχαναγορά του Ρέντη ψηφιοποιείται

Διαβάστε επίσης

Ήδη εκδηλώνεται μεγάλη ζήτηση και εμπορικό ενδιαφέρον για την νέα εφαρμογή «e-Λαχαναγορά», μέσω της οποίας με ένα κλικ από το κινητό, θα μπορούν επιχειρήσεις και επαγγελματίες να κάνουν τις αγορές τους, από την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη. «Η ψηφιοποίηση της Αγοράς είναι μια επιβεβλημένη ανάγκη, είναι το μέλλον», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Απόστολος Αποστολάκος.

«Όλοι οι έμποροι είτε είναι λιανέμποροι, δηλ ψαράδες, χασάπηδες, μανάβηδες, πωλητές λαϊκών αγορών, είτε είναι βιομηχανίες, Σούπερ Μάρκετ ή και εστιατόρια που επιθυμούν να αγοράσουν κρέας, ψάρια και λαχανικά μπορούν μέσω της εφαρμογής «e-Λαχαναγορά», να κάνουν τις παραγγελίες τους είτε στον έμπορο που γνωρίζουν και εμπιστεύονται είτε να επιλέξουν έναν νέο», εξηγεί στον Αθήνα 9.84, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Απόστολος Αποστολάκος.

«Η εφαρμογή βρίσκεται στο ξεκίνημά της, ήδη έχουν αναρτηθεί  οι πρώτες 30 επιχειρήσεις οι οποίες έχουν έχουν παράλληλα και  τη φυσική τους έδρα στου Ρέντη», συνεχίζει ο κ. Αποστολάκος. «Από την ημέρα που ανακοινώσαμε τη λειτουργία της, υπάρχει μεγάλη ζήτηση και εμπορικό ενδιαφέρον. Έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και διαφημιστικές εταιρείες. Εμείς από την πλευρά μας, λόγω και της ευκολίας που μας δίνει η τεχνολογία αυτών των εφαρμογών για απεριόριστες αναβαθμίσεις, στοχεύουμε να προσαρμόζουμε την εφαρμογή, σύμφωνα με τις ανάγκες των αγοραστών και των πωλητών. Παράλληλα σχεδιάζουμε την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, που θα συμβάλλουν στην αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της Αγοράς».

«Η εφαρμογή ήρθε σαν απάντηση, μετά από μια έρευνα μας στην οποία το 60% των μισθωτών μας, εκδήλωνε μεγάλο ενδιαφέρον για το ηλεκτρονικό εμπόριο ενώ παράλληλα το 55% ανέφερε άγνοια για το θέμα. Έτσι αναλάβαμε αυτήν την πρωτοβουλία που θα εκσυγχρονίσει την αγορά του Ρέντη και θα μειώσει τον έξωθεν ανταγωνισμό. Αυτό το σύστημα ψηφιακών πωλήσεων είναι μια επιβεβλημένη ανάγκη δίνει πολλά πλεονεκτήματα στους εμπόρους, λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο καλύπτοντας γεωγραφικά όλη τη χώρα, είναι το μέλλον. Ως οργανισμός και ως χώρα υστερούσαμε σε αυτόν τον τομέα αλλά τώρα καλύπτουμε αυτό το κενό», τονίζει ο κ. Αποστολάκος.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε Android και iOS και είναι αποκλειστικά για χρήση από επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Καλλιόπη Ασλανίδου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα