back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πανελλαδικές 2021: Δείτε τις απαντήσεις σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική των ΓΕΛ

Διαβάστε επίσης

Με τα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής συνεχίστηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις σήμερα Παρασκευή για τους υποψήφιους που προέρχονται από τα Γενικά Λύκεια.

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς του ομίλου φροντιστηρίων «Διακρότημα», με το οποίο και φέτος συνεργάζεται ο Αθήνα 9.84, τα θέματα της Κοινωνιολογίας ήταν βατά, ωστόσο ένα εξ αυτών, όντας πιο απαιτητικό, ίσως δυσκόλεψε λίγο τους εξεταζόμενους. Στη Χημεία τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και κάλυπταν μεγάλο μέρος της θεωρίας, αλλά σαφώς πιο βατά σε σχέση με τα περσινά, ενώ τα θέματα της Πληροφορικής ήταν εύκολα, στο ίδιο πλαίσιο με τα θέματα των δύο τελευταίων ετών στο εν λόγω μάθημα.

Δείτε εδώ τις λύσεις

koinonola xhmeiaab plirofab

Οι εξετάσεις συνεχίζονται το Σάββατο για τους υποψήφιους από τα Επαγγελματικά Λύκεια οι οποίοι εξετάζονται στα μαθήματα της Ανατομίας-Φυσιολογίας II, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, των Δικτύων Υπολογιστών και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας. Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων ολοκληρώνουν τη βασική εξεταστική διαδικασία την Τρίτη 22 Ιουνίου με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Χημείας και της Οικονομίας, ενώ από 29 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα