back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλάθης: “Τιμή μου να φοράω τη φανέλα της Εθνικής”- Σλούκας: “Πάμε να παλέψουμε στον Καναδά”

Διαβάστε επίσης

Σε εκδήλωση για τους χορηγούς της Εθνικής ομάδας στην πρωινή προπόνηση εκ μέρους της ομάδας, μίλησαν οι δύο παλαιότεροι παίκτες, ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας, οι αρχηγοί όπως τους έχει χρίσει ο Ρικ Πιτίνιο.

Ο Νικ Καλάθης επισήμανε ότι, «θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να παίξουμε σαν ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο να παίξουν όχι μόνο στους Ολυμπιακούς, αλλά και το Προολυμπιακό. Γι’ αυτούς είναι μεγάλη ευκαιρία. Για μένα είναι η ενδέκατη χρονιά μου στην Εθνική. Είναι τιμή για μένα να φορώ τη φανέλα της Ελλάδας και να εκπροσωπώ αυτή τη χώρα δίπλα σε μεγάλους παίκτες».

Όσο για τον Κώστα Σλούκα, υποστήριξε ότι, «είναι ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου, κάτι που κάνω από τα 10-12 μου χρόνια. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό μαζί με τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά αυτές είναι για τους αδύναμους. Οι δώδεκα θα πάμε για να παλέψουμε, θα πάμε να παίξουμε μεστά και ώριμα για τις πιθανότητές μας απέναντι σε καλές ομάδες. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με καλή προετοιμασία πριν τους αγώνες, στους οποίους παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και η ψυχή».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα