back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι «Διαδρομές» ωφελούμενων του ΟΚΑΝΑ στην Τεχνόπολη 

Διαβάστε επίσης

Έκθεση φωτογραφίας πρώην ουσιοεξαρτημένων μελών του ΟΚΑΝΑ με τίτλο «Διαδρομές» πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων έως και τις 26 Ιουνίου 2021 Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Το εκτιθέμενο φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τη Λέσχη Φωτογραφίας του ΕΚΚΕΕ του ΟΚΑΝΑ. Το ΕΚΚΕΕ αποτελεί το εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης ωφελουμένων του ΟΚΑΝΑ, όπου επιχειρείται εποικοδομητική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των μελών του. Η διαχείριση αυτή, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Οργανισμού, βασίζεται στη φιλοσοφία της ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους, της ενίσχυσης της αυτοεκτίμησής τους και της διευκόλυνσης και υποστήριξης της θεραπευτικής τους πορείας και της συνακόλουθης κοινωνικής επανένταξής τους.

Η Έκθεση  «Διαδρομές» θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τις 26/06 από τις 10:00-16:00  στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στις Δεξαμενές Καθαρισμού (Αίθουσα Δ10), τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από την covid19. Παράλληλα στην αίθουσα προβάλλεται οπτικό υλικό με δράσεις του Οργανισμού.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα