back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συναυλία αγάπης για τον «Ορίζοντα» στα Χανιά

Διαβάστε επίσης

Συναυλία με Κρητική μουσική για την στήριξη παιδιών και ενηλίκων, που πάσχουν από καρκίνο διοργανώνει ο σύλλογος «Ορίζοντας» την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 21.00 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά. 

Στη μουσική βραδια συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι: Στέλιος Βαμβακά, Μάνος Μαλαξιανάκης, Νίκος Ποντικάκης, Γιώργος Φραντζεσκάκης και Γιώργος Στρατάκης με τα συγκροτήματά τους.

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των οικογενειών του «Ορίζοντα».

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας»

«Είμαστε ένας εθελοντικός οργανισμός στήριξης παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο, με έδρα τα Χανιά», θα πει στον Αθήνα 9.84, η κοινωνική λειτουργός του Συλλόγου Αργυρώ Δρακάκη. «Στηρίζουμε οικονομικά τους ασθενείς για εξετάσεις, που δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία τους, για έξοδα μετακίνησης και νοσηλειών, τους παραπέμπουμε σε άλλους φορείς και υπηρεσίες αναφορικά με τα δικαιώματά τους. Έχουμε ξενώνες στην Αθήνα, 6 διαμερίσματα, στα οποία φιλοξενούνται δωρεάν ασθενείς και οι συνοδοί τους από κάποιες μέρες έως και 2 χρόνια, ανάλογα με την θεραπεία, που χρειάζεται ο κάθε ασθενής».

Δωρεά μυελού των οστών

«Παράλληλα πραγματοποιούμε διάφορες δράσεις ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της διάδοσης του εθελοντισμού, προσθέτει η κα Δρακάκη. «Επίσης ενημερώνουμε και ευαισθητοποιούμε τον κόσμο για τη δωρεά του μυελού των οστών. Είναι πολύ σημαντικό, το γεγονός  ότι σε επίπεδο περιφέρειας, ο Νομός Χανίων είναι ο πρώτος Νομός στην Ελλάδα με τις περισσότερες καταγραφές εθελοντών δοτών. Έχουμε καταγράψει περισσότερους από 10.000 δότες, μέσα σε 6 χρόνια, από τους οποίους, 42 βρέθηκαν συμβατοί. Το 42, σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας τεράστιος αριθμός».

«Τα έσοδά μας προέρχονται από τις εκδηλώσεις, που διοργανώνουμε, από τις δωρεές του κόσμου, από χορηγίες επιχειρήσεων, όπως η συνεργασία μας με την ΑΝΕΚ για δωρεάν εισιτήρια για τους ασθενείς μας. Επίσης πολλοί σύλλογοι , σχολεία κλπ, διοργανώνουν οι ίδιοι εκδηλώσεις και τα έσοδα τα διαθέτουν σε εμάς. Κατά διαστήματα μας ενισχύει οικονομικά ο δήμος Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης», σημειώνει η κα Δρακάκη. 

Προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία

Γραφεία Συλλόγου «Ορίζοντα» – Μανουσογιαννάκηδων 17 (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 8:30 – 15:00 & 18:00 – 20:30 / Τρίτη και Παρασκευή 8:30 – 15:00) Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ) – Πλατεία Γεωργίου Κατεχάκη (Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 14:00).ς

Πληροφορίες στο 28210 79650.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό φορέα του Δήμου Χανίων ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα