back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δέκα εβδομάδες πολιτισμού στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο πολιτιστικό project του Αθήνα 9.84 στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν 11 ραδιοφωνικές συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Θηβαίος και δέκα ραδιοφωνικές θεατρικές παραστάσεις για τις οποίες εργάστηκαν συνολικά 133 καλλιτέχνες και τεχνικοί.

“Η προσπάθεια αυτή βοήθησε τους ανθρώπους του πολιτισμού που δεν δούλευαν επί 14 μήνες αλλά έφτασε και ο πολιτισμός σε κάθε σπίτι και σε κάθε αυτοκίνητο” τόνισε η πρόεδρος του σταθμού Νίκη Αραμπατζή αναφερόμενη στην πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84.

“Ελπίζουμε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, από Σεπτέμβριο να συνεχίσουμε τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και να πούμε ότι ο Αθήνα 9.84 λειτούργησε σαν προάγγελος της μεγάλης προγραμματικής του Δήμου Αθηναίων στον πολιτισμό που αφορά στην Τεχνόπολη και τον ΟΠΑΝΔΑ”.

Αντίο στην Σοφία Αδαμίδου

Η κ. Αραμπατζή ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους εργαζόμενους κάνοντας ειδική αναφορά στον δημοτικό σύμβουλο της Ανοιχτής Πόλης Ρήγα Αξελό για και τη Σοφία Αδαμίδου η οποία έχασε τη ζωή της από τον κορονοϊό.

“Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία και να εκφράσω, μέσα από αυτή την τοποθέτησή μου, τα συλληπητήρια στην οικοιγένεια της. Είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω πριν νοσήσει από κορονοϊό γιατί ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια των θεατρικών παραγωγών. Δυστυχώς, η Σοφία Αδαμίδου ήταν ένα από τα θύματα του κορονοιού. Κατά τη διάρκεια των παρατάσεων νοσηλεύτηκε και δυστυχώς απεβίωσε.
Ήταν μια πολύ σπουδαία γυναίκα που μας βοήθησε πάρα πολύ να βγάλουμε άκρη και να υλοποιήσουμε αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός”.

Μάγδα Μπουλούκου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα