back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του INNOVATHENS για τον Ιούλιο

Διαβάστε επίσης

Το INNOVATHENS, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει για τον μήνα Ιούλιο ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εργαστηρίων, προσαρμοσμένο στις τάσεις της αγοράς και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Όλα τα εργαστήρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και στελέχη, νέους επιχειρηματίες, φοιτητές και σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε μια σειρά από τομείς όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, η διαφήμιση μέσα από τα social media, το e-commerce οι πωλήσεις.

Και αυτόν τον μήνα, τα workshops θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω ZOOM, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Την εισήγηση κάνει ο έμπειρος εισηγητής Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο Marketing Management, με πάνω από 9.500 ώρες διαλέξεων στο βιογραφικό του.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων

Τεχνικές Πωλήσεων & Ανάπτυξη Συνεργασιών B2Β

Το πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 5 Ιουλίου2021 με το εργαστήριο Τεχνικές Πωλήσεων & Ανάπτυξη Συνεργασιών B2Β που θα εξετάσει μία σειρά από σημαντικά ζητήματα του κλάδου των ενδο-επιχειρησιακών πωλήσεων, όπως το μάρκετινγκ, οι στρατηγικές πωλήσεων, η τμηματοποίηση στόχου αλλά και τα digital selling skills, μία νέα ενότητα που θα συναρπάσει.

Facebook & Instagram Marketing

Ακολουθεί στις 6 και 8 Ιουλίου2021 το αγαπημένο και άκρως επιτυχημένο εργαστήριο Facebook & Instagram Marketing που θα αναλύσει όλα τα νέα trends στα δύο δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι υποψήφιοι digital marketers θα μάθουν πώς να δημιουργούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες και να διαχειρίζονται επαγγελματικά προφίλ αποτελεσματικά.

WordPress Websites & SEO

Στις 12 Ιουλίου 2021 οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πώς φτιάχνεται ένα website… από το μηδέν, μέσα από το πρακτικό εργαστήριο WordPress Websites & SEO. Το πρακτικό αυτό workshop απευθύνεται στους συμμετέχοντες που θέλουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την κατασκευή ενός website ή e-shop καθώς και σε όσους διαθέτουν ήδη αλλά θέλουν να μάθουν πώς να το διαχειρίζονται και να ανανεώνουν περιεχόμενο.

3ήμερο Digital Marketing Start Pack

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής σεζόν ολοκληρώνεται με το ολοκαίνουριο 3ήμερο Digital Marketing Start Pack που έρχεται στις 12-14 Ιουλίου 2021 για να δώσει μία 360° οπτική στο περιζήτητο ψηφιακό μάρκετινγκ. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσα από πρακτικά παραδείγματα τις βασικές αρχές του digital marketing, του SEO αλλά και του content marketing, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του storytelling στην ενίσχυση ενός brand.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα