back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για συρροές κρουσμάτων

Διαβάστε επίσης

Σύσκεψη με τη συμμετοχή της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητηθεί η αυξητική τάση των κρουσμάτων κορονοϊού και το «φρενάρισμα» που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στους εμβολιασμούς.

Τρια φαίνεται να είναι τα σημεία που απασχολούν αυτή τη στιγμή την κυβέρνηση. Πρόκειται για κάποια αύξημενα κρούσματα σε νησιά, την εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα στην Κρήτη αλλά και το γεγονός των μεγάλων συρροών σε κέντρα διασκέδασης που καταδεικνύει πως δεν τηρούνται τα μέτρα.

Κατά την σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα συνομιλήσει εκπροσώπους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή της ηγεσίας των υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας και με αντικείμενο τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία και την πορεία των εμβολιασμών.

Ειδικότερα θα συζητηθεί  η συνδρομή της αυτοδιοίκησης στην επιτάχυνση των εμβολιασμών αφενός με το να γίνει μια προσπάθεια για να πεισθεί ο κόσμος ως προς το το να κάνει το εμβόλιο, κι αφετέρου να επισημανθούν δυσπρόσιτες περιοχές προκειμένου να μεταβούν κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και να εμβολιάσουν τον πληθυσμό τους.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο θα βρεθεί και η επιδημιολογική εικόνα κάθε περιοχής καθώς όπου κρίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα θα παίρνονται μέτρα σε τοπικό επίπεδο.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα