back to top
18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έως την Παρασκευή οι μονομερείς δηλώσεις στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ

Διαβάστε επίσης

Από αύριο έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου, θα μπορούν να υποβάλλουν οι εργαζόμενοι μονομερείς δηλώσεις στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, για την χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Ειδικότερα:

– Για εργαζόμενους με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις – εργοδότες κύριων ή μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων ή οδηγοί τουριστικών λεωφορείων, για τη χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον Ιούνιο.

– Για καλλιτέχνες-επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που έχουν εγγραφεί έως και τις 10 Ιανουαρίου στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr και είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον Μάιο.

Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δίνεται εκ νέου η δυνατότητα σε καλλιτέχνες, που είναι εγγεγραμμένοι έως και τις 10 Ιανουαρίου στην πλατφόρμα, να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις και για τους μήνες από Ιανουάριο έως και Απρίλιο.

– Για ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς, προκειμένου να λάβουν την ειδική αποζημίωση για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο. Οι δικαιούχοι υποβάλλουν μονομερή υπεύθυνη δήλωση, ανά μήνα, στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr, χωρίς να απαιτείται δήλωση εργοδότη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα