back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μ.Γκολφινοπούλου: Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό θέμα αλλά με την ατμόσφαιρα που έχουν τα γήπεδα όταν υπάρχουν θεατές

Διαβάστε επίσης

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2021 θα διεξαχθούν χωρίς θεατές έπειτα από σχετική απόφαση εξαιτίας του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων Covid-19 στην Ιαπωνία.

Στον Αθήνα 9.84 και στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη μίλησε η Μαρία Γκολφινοπούλου, Διευθύντρια Θεσμικών και Διεθνών Σχέσεων της Olympic Broadcasting Services, της εταιρίας που είναι υπεύθυνη για την τηλεοπτική και ψηφιακή παραγωγή και μετάδοση των ολυμπιακών Αγώνων:  «Περιμέναμε να γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες όπως τους ξέραμε αλλά δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν. Ηδη ανακοινώθηκε ότι στα γήπεδα δεν θα υπάρχουν θεατές. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό θέμα αλλά με την ατμόσφαιρα που έχουν τα γήπεδα όταν υπάρχουν θεατές. Ο αθλητής εμψυχώνεται από τον θεατή. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, μια ενθάρρυνση, αλλιώς είναι σαν να κάνει προπόνηση»

Αναφορικά με την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων η κ Γκολφινοπούλου υπογράμμισε ότι «όλοι οι φορείς που ασχολούνται με τη κάλυψη των Ολυμπιακών αγώνων, έχουν αλλάξει τελείως το πρόγραμμα παραγωγής τους, ενώ και ο κόσμος που εργάζεται για τη σωστή τηλεοπτικά και ψηφιακή κάλυψη, φέτος είναι μόνο επτά χιλιάδες».

Τέλος η Διευθύντρια Θεσμικών και Διεθνών Σχέσεων της Olympic Broadcasting Services, τόνισε ότι «εμείς από την πλευρά μας δίνουμε ένα σήμα το οποίο είναι τελείως ουδέτερο σε όλους, δηλαδή το ίδιο σήμα που θα δεί κάποιος στην Ελλάδα ή στην Αφρική ή στην Αμερική είναι ακριβώς το ίδιο. Εάν όμως κάποιο κανάλι θέλει να το κάνει πιο προσωπικό, να παρακολουθήσει έναν συγκεκριμένο αθλητή ή ένα συγκεκριμένο άθλημα, τότε πληρώνει κάποια χρήματα παραπάνω»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα