back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κ.Τασούλας: Εμβολιαστείτε με χαρά και εμπιστοσύνη

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα στους πολίτες να προχωρήσουν «αδίστακτα και άφοβα και μάλιστα,με χαρά και εμπιστοσύνη»,-όπως χαρακτηριστικά είπε- στον εμβολιασμό, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας,από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ήπειρο.

Μιλώντας σε εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας,στο Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου, ο κ.Τασούλας παρατήρησε ότι «το εμβόλιο δεν έχει τον παραμικρό κίνδυνο, ιδίως αν συγκριθεί με τον κίνδυνο να μείνει κάποιος ανεμβολίαστος». Και τούτο, γιατί όπως είπε, «ο ανεμβολίαστος δεν κινδυνεύει μόνον ο ίδιος είτε να νοσήσει σοβαρά,είτε να χάσει τη ζωή του,αλλά μετατρέπεται σε έναν παράγοντα μετάδοσης της νόσου που μπορεί να προκαλέσει απίστευτη δυστυχία,απίστευτη ζημιά σε ανθρώπους που αγαπά, αλλά και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει».
Ο κ. Τασούλας,πάντως, επισήμανε ότι η πρόσκαιρη κάμψη του εμβολιασμού,δεν οφείλεται απαραίτητα σε παράξενες θεωρίες,αλλά και σε ένα εφησυχασμό και για το λόγο αυτό, «πρέπει να ανασκουμπωθούμε όλοι και να επανέλθουμε στην εμβολιαστική διαδικασία για να ξανακερδίσουμε μια ώρα αρχύτερα την ελευθερία μας».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα