back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χ. Θεοχάρης: Δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Μύκονο

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων στη Μύκονο, παρά μόνο στη φαντασία όσων διαδίδουν ή γράφουν τέτοια πράγματα», ανέφερε στη Βουλή, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως τόνισε, το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι ασφαλές κι αυτό δεν γίνεται τυχαία αφού σε καθημερινή βάση αξιολογούμε την κατάσταση. «Δεν υποσχεθήκαμε σε κανένα ότι το καλοκαίρι θα είναι εύκολο και αυτό είναι που ξεχωρίζει τη χώρα μας», παρατήρησε ο κ. Θεοχάρης, λέγοντας ότι αυτό που θέλει ο κόσμος είναι η τήρηση των μέτρων και οι τουρίστες που έρχονται το επισημαίνουν στις τουριστικές ιστοσελίδες της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και άλλων χωρών.

Ο κ. Θεοχάρης επέμεινε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τηρηθούν τα μέτρα και δεν θα αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν χάριν της οικονομίας. «Δεν φοβόμαστε να πάρουμε δύσκολα μέτρα, το έχουμε αποδείξει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος πάντως,παραδέχθηκε ότι υπήρξε αδυναμία στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών μέσω της ακτοπλοΐας και για το λόγο αυτό-όπως είπε-ζητήσαμε τη γνώμη των γιατρών για να διορθωθεί η κατάσταση. Επίσης, αναφερόμενος στο πλέγμα μέτρων που λαμβάνονται, τόνισε ότι κάθε εβδομάδα ορίζονται νέα ξενοδοχεία καραντίνας.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα