back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μ. Χριστοδουλάκης: Ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μικροπολιτικής διαχείρισης και εκφοβισμού

Διαβάστε επίσης

«Ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μικροπολιτικής διαχείρισης ούτε εξαγοράς και εκφοβισμού», δήλωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση τόσο για τη μορφή του κινήτρου των 150 ευρώ όσο και για τα αντιφατικά μηνύματα που άφησε να καλλιεργηθούν -όπως είπε- με αφορμή και τις παλινωδίες που υπήρξαν με το εμβόλιο της Astra Zeneca.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Αθήνα 9,84 με την Κατερίνα Παπαβασιλείου ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε πως θα πρέπει να πειστεί ο κόσμος για εμβολιασμούς στην πράξη.

«Τα προνόμια που δόθηκαν τα θεωρώ εξαγορά. Δεν μπορεί να χρεώνεις στους νέους τη διασπορά και στην ανάγκη και τις επιτυχίες να τους επιβραβεύεις». Επίσης ο κ. Χριστοδουλάκης κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κλείνει το μάτι και στους ανεμβολίαστους μέσα από τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη ο οποίος είπε ότι εμπιστεύεται τα εμβόλια αλλά όχι όσα δεν είναι δοκιμασμένα. Τέλος τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων τονίζοντας πως η κυβέρνηση καθυστέρησε να την εφαρμόσει αλλά αντιτάχθηκε στο μέτρο της άδειας άνευ αποδοχών κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι είχε σκέψεις να οδηγήσει εργαζόμενους σε απολύσεις. Αυτό διεφάνη και από τη δήλωση της κ. Μιχαηλίδου: «αυτά θέτουν ζήτημα κοινωνικής συνοχής και μπορεί να οδηγήσουν σε αντιδράσεις και εγείρουν κινδύνους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα