back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δ. Παπαστεργίου: Να έχουν οι Δήμοι ενεργή συμμετοχή στη χάραξη των μέτρων εφόσον αυτά επηρεάζουν τις τοπικές κοινωνίες

Διαβάστε επίσης

Έκτακτη σύσκεψη για την αξιολόγηση της κατάστασης και τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης «Δέλτα» χωρίς να πληγεί ο τουρισμός ζητεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Η ΚΕΔΕ προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά την θύελλα αντιδράσεων που σημειώθηκε από δημάρχους τουριστικών περιοχών όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα στην Μύκονο.

«Θέλουμε να έχουν οι Δήμοι ενεργή συμμετοχή στη χάραξη και εφαρμογή των μέτρων εφόσον αυτά επηρεάζουν τις τοπικές κοινωνίες, είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Ελευθερία Κουμάντου.

«Καταλαβαίνω την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά ίσως με μια καλύτερη συζήτηση να βρούμε και καλύτερες λύσεις. Αυτό που θέλουμε να συζητήσουμε με τους αρμόδιους είναι το πως θα αποφύγουμε, ειδικά τώρα στην καρδιά του καλοκαιριού, γενικευμένα μέτρα, όπως απαγόρευση της κυκλοφορίας» τόνισε.

Υπογράμμισε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεθεί στο πλευρό της πολιτείας, όπως κάνει πάντα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία». 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα