back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς: “Όσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό θα ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία”

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού, ανέφερε ότι δεν θα έχει μαζί του οκτώ ποδοσφαιριστές, αλλά τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League στο Αζερμπαϊτζάν τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του οκτώ ποδοσφαιριστές, ωστόσο έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για τους παίκτες που δεν υπολογίζει για τη ρεβάνς και για τους Μπουχαλάκη, Παπασταθόπουλο: “Η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετές απουσίες. Του Κρίστινσον, του Μπουχαλάκη, του Σωκράτη, του Ανδρούτσου, του Ντρέγκερ (εκτός λίστας), του Μαντί Καμαρά, του Ρέαμπτσιουκ, του Αγκιμπού Καμαρά και το Εμβιλά”.

“Ωστόσο έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έχουμε σιγουριά πως θα τα καταφέρουμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά. Ταξιδεύουμε στο Αζερμπαϊτζάν για να πάρουμε τη νίκη και όχι την ισοπαλία, έχουμε την πεποίθηση και τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για το μυστικό των επιτυχιών στα προκριματικά: “Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα. Είναι πολύ δύσκολα γιατί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση. Μυστικά δεν υπάρχουν. Μόνο ότι η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη από όλες τις απόψεις”.

“Εκτός αυτού θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και εφόσον είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για αυτά τα νοκ-άουτ παιχνίδια, τότε συνήθως καταφέρνεις να πετύχεις τον στόχο σου που είναι η πρόκριση”.

Για τις ευκαιρίες που δίνει σε νέους ποδοσφαιριστές και για το αν είναι ένα παιχνίδι πρόκληση το αυριανό: “Η δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις και μου αρέσει να βρίσκω λύσεις. Μπορεί να προέκυψαν πολλά θέματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όμως έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε δυσκολία”.

“Όσοι παίκτες βρίσκονται στον Ολυμπιακό, βρίσκονται γιατί έχουν ποιότητα και γιατί μπορούν να ανταπεξέθλουν σε όλες τις περιστάσεις. Έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είτε είναι νέοι είτε παλιότεροι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση για τον σύλλογο για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για το αν έχει άποψη για το γήπεδο στο Μπακού: “Έχουμε πληροφορηθεί για το ποια είναι η κατάσταση του γηπέδου”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα