back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Γκιώνης στον Αθήνα 9.84: Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της ζωής μου και είναι κρίμα που δεν ήρθε με νίκη

Διαβάστε επίσης

Ο Έλληνας πρωταθλητής του Πινγκ Πονγκ, Παναγιώτης Γκιώνης, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο. Αν και πάλεψε σκληρά απέναντι στον Κορεάτη Γιουνγκσίκ Τζεούνγκ και παρότι προηγήθηκε με 3-1 ο Κορεάτης αντίπαλός του κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Μιλώντας αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Γιαγκίνη, ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την απόδοσή του ωστόσο όπως είπε δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο προήλθε αυτή η ήττα.

«Στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα, κουραστήκαμε αρκετά και εγώ και αυτός. Εκεί θεωρώ ότι χάθηκε τυχαία, γιατί είχα δύο match ball. Η ευκαιρία μου ήταν στο 14. Εκεί αντίπαλος ήταν μαγκωμένος αλλά ρίσκαρε, έπαιξε δύο καλές μπάλες και του βγήκε σε καλό, ενώ εγώ με τη σειρά μου ρίσκαρα αλλά δεν μου βγήκε» είπε περιγράφοντας το ματς. 

«Θεωρώ ότι πάλεψα, ήταν από τα καλύτερα ματς της ζωής μου και είναι κρίμα που δεν ήρθε με νίκη. Ο τρόπος που έχασα είναι περίεργος και θα κάνω μέρες να συνέλθω» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα