back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σάκκαρη-Τσιτσιπάς στον Αθήνα 9.84: Αφήσαμε κάτι σημαντικό σε αυτή τη διοργάνωση παρότι δεν πήγαμε όπως θέλαμε

Διαβάστε επίσης

Η πορεία του Ελλήνων πρωταθλητών τένις, Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη στο Τόκιο έφτασε στο τέλος της. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από την Αυστραλία και τους Μπάρτι, Πιρς με 2-1.

««Τα δώσαμε όλα, προσπαθήσαμε και μας έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε τους νέους μας στόχους, να συγκεντρωθούμε στα υπόλοιπα τουρνουά» τόνισε η Μαρία Σάκκαρη , μιλώντας αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Γιαγκίνη,  για να προσθέσει: «πρόκειται για μια ιδιαίτερη, ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία» είπε, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας επίσης στον Αθήνα 9.84 ανέφερε: «Νιώθω τυχερός διότι εγώ και η Μαρία αφήσαμε κάτι σημαντικό σε αυτή τη διοργάνωση, παρότι δεν πήγαμε όπως θέλαμε. Για μένα ήταν όνειρο ζωής το να μπορώ να βρεθώ σε αυτά τα γήπεδα, ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι καλύτερα προετοιμασμένος» υπογράμμισε και ευχήθηκε: «να βρεθούν ακόμα περισσότεροι Έλληνες στην ομάδα της εθνικής μας, του τένις φυσικά, για να έχουμε περισσότερη ελληνική παρουσία μέχρι το 2024».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα