back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη ΜΕΘ του ΚΑΤ δύο εθελοντές πυροσβέστες

Διαβάστε επίσης

Σε σοβαρή κατάσταση είναι δύο εθελοντές πυροσβέστες που μετείχαν στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στο Κρυονέρι Αττικής και στην περιοχή της Δροσοπηγής.

Οι πολίτες που μετείχαν εθελοντικά στην κατάσβεση, είχαν μεταφερθεί νωρίτερα το απόγευμα στο ΚΑΤ με εγκαύματα και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή τους και την εισαγωγή τους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Επίσης, άλλοι δύο εθελοντές από την περιοχή Κρυονερίου νοσηλεύονται στο ΚΑΤ με ελαφριά εγκαύματα.

Ένας πυροσβέστης, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).
Στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας είχαν μεταφερθεί το μεσημέρι τρείς πολίτες και ένας πυροσβέστης με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι λόγω της αυξημένων κλήσεων στο ΕΚΑΒ για περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έδωσε εντολή ενεργοποίησης – έκτακτης εφημέρευσης του ΓΝ «Σισμανόγλειο».

Για τα περιστατικά εγκαυμάτων δόθηκε εντολή ενεργοποίησης – έκτακτης εφημέρευσης της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής – Εγκαυμάτων του ΓΝ ΚΑΤ

Επιπλέον στην Αττική εφημερεύουν τα Νοσοκομεία «Ιπποκράτειο», «Ερυθρός», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο».

 

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα