back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με παράκαμψη λόγω της πυρκαγιάς και με μικρή καθυστέρηση τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από και προς Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Κανονικά, με παράκαμψη μέσω Θήβας λόγω των πυρκαγιών και με μικρή χρονική καθυστέρηση, γίνονται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από και προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπως γνωστοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, Στέφανος Τσόλης.

«Από Θήβα γίνεται παράκαμψη προς Μαγούλα και από εκεί προς Ελευσίνα, με χρονική καθυστέρηση της τάξης της μισής ώρας, σε σχέση με την κανονική διάρκεια του ταξιδιού» επισήμανε ο κ.Τσόλης, σύμφωνα με τον οποίο για σήμερα είναι προγραμματισμένα 35 δρομολόγια στον άξονα Θεσσαλονίκης-Αθήνας (μετάβαση και επιστροφή), τα οποία γίνονται με πληρότητα κοντά στο 85%, τη μέγιστη επιτρεπόμενη -λόγω πανδημίας- από τον νόμο.

Στο ερώτημα αν υπήρξαν ακυρώσεις από πολίτες, που ανέβαλαν το ταξίδι τους με τα ΚΤΕΛ λόγω των πυρκαγιών, ο κ.Τσόλης απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι επιβάτες ταξιδεύουν για τις θερινές διακοπές τους και έχουν ήδη κλείσει και προγραμματίσει τη διαμονή τους στον προορισμό τους. «Χθες είχαμε πέντε λεωφορεία για Πειραιά, με τελικό προορισμό τα νησιά» τόνισε.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα