back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: «Αντιμετωπίζουμε το ματς σαν τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο»

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Βούλγαρους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, στη ρεβάνς των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν αναχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι για τη γειτονική χώρα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι και τη σημασία του, υπογραμμίζοντας πως είναι ένας «τελικός» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ότι ο Ολυμπιακός μείωσε τις προπονήσεις λόγω των πυρκαγιών: «Όχι δεν έχει επηρεαστεί η ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά. Η μείωση ήταν λογική λόγω των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την προετοιμασία μας. Η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη για τη ρεβάνς»

Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο ματς: « Στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα δεν πιέσαμε την άμυνα του αντίπαλου και δεν μπορέσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος το βελτιώσαμε και αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο. Επίσης να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις του αντίπαλου που είναι επικίνδυνες, αλλά να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας επιθετικές δυνατότητες».

Για την ετοιμότητα των παικτών που επέστρεψαν: «Ξεκάθαρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, με εξαίρεση την απουσία του Αβραάμ. Έχουν γυρίσει τις προπονήσεις ο Σωκράτης, ο Εμβιλά και ο Μπουχαλάκης, ξεκάθαρα λοιπόν είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με τα νέα δεδομένα σχετικά με το εκτός έδρας γκολ. Αν τον βρίσκει σύμφωνο: «Έχω δηλώσει ότι είμαι υπέρ της ακύρωσης του εκτός έδρας γκολ γιατί αυτό κάνει πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια. Αν έμπαινε ένα γκολ στην παράταση άλλαζαν πολλά, γενικά βοηθούσε τις μεγαλύτερες ομάδες ο κανονισμός που ίσχυε. Τώρα το παιχνίδι γίνεται πιο ενδιαφέρον. Με τον παλιό κανονισμό θα είχαμε τώρα μειονέκτημα. αλλά αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει. Αντιμετωπίζουμε το ματς σαν τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν είναι προσωπικό κίνητρο να κάνει εκτός έδρας πρόκριση με ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι, κάτι που δεν είχε πετύχει με Ντιναμό Κιέβου και Γουλβς: «Δε χρειαζόμαστε κανένα εξτρά κίνητρο. Φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνουμε τα πάντα για το σύλλογο. Δεν μπαίνουμε στις στατιστικές και στο παρελθόν, δε βάζουμε εξτρά πίεση. Ξέρουμε τις δυσκολίες, έχουμε από μόνο του το κίνητρο να εκπροσωπήσουμε όπως κάνουμε πάντα και με τον καλύτερο τρόπο τον Ολυμπιακό. Δεν κοιτάμε τι είχε γίνει παλιά, ούτε τα καλά ούτε τα άσχημα, είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο που έχουμε τώρα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα