back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στο πλευρό των πυρόπληκτων

Διαβάστε επίσης

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της προς στους πυρόπληκτους, θέτει όλες της, τις δυνάμεις μέσω των 5 Περιφερειακών Συνδέσμων και των 470 πρωτοβάθμιων σωματείων, στη διάθεση των αρμοδίων υπηρεσιών της Πολιτείας για να συντρέξουν όπου και όπως τους χρειάζονται.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε ως χώρα τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, από την περασμένη εβδομάδα πολλά μέρη της πατρίδας μας έρχονται αντιμέτωπα και με την πύρινη κόλαση των καταστροφικών πυρκαγιών. Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους έχουν αποτεφρωθεί, ανυπολόγιστος αριθμός ζώων της άγριας πανίδας έχουν χαθεί, δεκάδες χωριά εκκενώθηκαν, εκατοντάδες σπίτια και επαγγελματικές εγκαταστάσεις κάηκαν ολοσχερώς και το κακό συνεχίζεται.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στους ανθρώπους που πλήττονται από τη φονική πυρκαγιά. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, εθελοντές και όλους όσους συμβάλλουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην δύσκολη αποστολή που έχουν κληθεί να διεκπεραιώσουν.

Η Ομοσπονδία, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, βρίσκεται δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας και δηλώνει έτοιμη να σταθεί αρωγός στους πυρόπληκτους. Μέσω των 5 Περιφερειακών Συνδέσμων και των 470 πρωτοβάθμιων σωματείων, θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στη διάθεση των αρμοδίων υπηρεσιών της Πολιτείας για να συντρέξουμε όπου και όπως μας χρειάζονται.

Καλούμε όλους τους καθ’ οποιοδήποτε τρόπο εμπλεκόμενους, να επικεντρωθούμε στην επιτυχή αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας και να αφήσουμε για τη συνέχεια την επιβεβλημένη κριτική και αποτίμηση της συνολικής προσπάθειας.

Ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και κουράγιο σε όλους όσους υποφέρουν αυτές τις τραγικές στιγμές και ταυτόχρονα δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης και της σωτηρίας των σπιτικών τους.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα