back to top
23.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

23.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Αθώα δηλώνει η 31χρονη για τα 35 γρ. κοκαΐνης που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της

Διαβάστε επίσης

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη κοκαΐνη υποστηρίζοντας πως είναι “στημένη” για να κατασυκοφαντηθεί, το 31χρονο μοντέλο που οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή για να απολογηθεί αλλά πήρε προθεσμία για την Πέμπτη.

Η 31χρονη που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα για διακίνηση ναρκωτικών, φέρεται να επιμένει πως κάποιοι ήθελαν να της κάνουν κακό και για αυτό το λόγο άλλωστε της έστελναν προειδοποιητικά μηνύματα.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς, το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου που είναι ιδιοκτησίας της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια» τόνισε ο δικηγόρος της.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα