back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιχείρηση καθαριότητας και αποκατάστασης της πλατείας Χελντράιχ στο Νέο Κόσμο

Διαβάστε επίσης

Σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού και αποκατάστασης της πλατεία Χελντράιχ στο Νέο Κόσμο προχώρησαν τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων την Τρίτη το πρωί.

Οι εργαζόμενοι για περισσότερες από τέσσερις ώρες με την συνδρομή πλυστικών μηχανημάτων απολύμαναν και έπλυναν όλους τους χώρους της πλατείας.

Παράλληλα τα δημοτικά συνεργεία καθάρισαν τα παρτέρια, μάζεψαν τα σκουπίδια. Έβαψαν επίσης τα κάγκελα, τα παγκάκια και τους στύλους ηλεκτροφωτισμού.

Η συγκριμένη δράση εντάσσεται στις καθημερινές παρεμβάσεις του δήμου της Αθήνας στις γειτονιές της πρωτεύουσας και η πανέμορφη πλατεία Χελντράιχ στη 2η Δημοτική Κοινότητα είχε την «τιμητική» της.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να διατηρεί καθαρούς και παράλληλα υγειονομικά ασφαλής – εν μέσω πανδημίας – όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Αθήνας προκειμένου να μπορούν να τους απολαμβάνουν άφοβα οι κάτοικοι της πρωτεύουσας.

Στο χέρι των δημοτών είναι πλέον να διατηρούν καθαρούς και κυρίως να προστατεύουν τους ελεύθερους χώρους που αποτελούν «ανάσα» για την καθημερινότητα όλων μας.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα