back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξερεύνηση στην Οδό Νοστιμιάς στο «σχεδία home»

Διαβάστε επίσης

Ένα, δωρεάν, δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά με τίτλο «Εξερεύνηση στην Οδό Νοστιμιάς» θα πραγματοποιηθεί στο «σπίτι της σχεδίας», την οδό Νικίου 2, την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, στις 18:30. 

Συνοδοιπόροι σε αυτή την εξερεύνηση θα είναι τα βιβλία «Οδός Νοστιμιάς» της Φελισίτα Σάλα (Felicita Sala) και «Μ’ αρέσει να βαριέμαι» των Ίνγκριντ Σαμπέρ (Ingrid Chabbert) και Σεμπαστιέν Σεμπρέ (Sèbastien Chebret) από τις εκδόσεις Φουρφούρι, καθώς και η πλανόδια βιβλιοθήκη του «Δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού».

Τα παιδιά, όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, θα ανακαλύψουν πράγματα να κάνουν που σε άλλες συνθήκες ίσως και να μην τα είχαν καν σκεφτεί. Από το να μην κάνουν τίποτα μέχρι να εξερευνήσουν  και να μοιραστούν με τους υπόλοιπους φίλους τους, λαχταριστές συνταγές από όλο τον κόσμο.

Η φορητή βιβλιοθήκη του «Δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού», θα συναντήσει μικρούς αναγνώστες που τους αρέσει να βαριούνται  και θα τους μεταφέρει στον συναρπαστικό κόσμο των βιβλίων. Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, θα ανακαλύψουν τα μαγικά συστατικά της βαρεμάρας και της νοστιμιάς με πολύ κέφι και φαντασία.

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Νικίου 2, Αθήνα («σχεδία home»)
  • Διάρκεια: 18:30-20:00
  • Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών
  • Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected] – 2130 231220
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  • Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

Το «σχεδία home» τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα