back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ισραήλ: Ο στρατός ερευνά τον θανάσιμο πυροβολισμό ενός Παλαιστίνιου πολίτη στη Δυτική Όχθη

Διαβάστε επίσης

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ερευνά τον θανάσιμο πυροβολιασμό ενός Παλαιστίνιου αμάχου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ο οποίος, σύμφωνα με τους κατοίκους, φονεύθηκε από στρατιώτες την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά του στο Ισραήλ.

Σε ανακοίνωσή του ο στρατός ανάφερε ότι στρατιώτες που βρίσκονταν σε αποστολή χθες, Τετάρτη, κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο, όπου νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχαν δεχθεί επίθεση με βόμβες μολότοφ ισραηλινά οχήματα, πυροβόλησαν εναντίον «ενός υπόπτου που έφευγε από το σημείο».

Περίπου 90 λεπτά αργότερα «ένας πολίτης ο οποίος έφερε τραύμα από σφαίρα» έφτασε σε σημείο ελέγχου του ισραηλινού στρατού σε κρίσιμη κατάσταση και έλαβε τις πρώτες βοήθειες, όμως πέθανε, πρόσθετε η ανακοίνωση.

Παλαιστίνιοι αναγνώρισαν τον νεκρό ως έναν 39χρονο άνδρα που ζει κοντά στην περιοχή όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Πρόσθεσαν εξάλλου ότι αυτός εργαζόταν νόμιμα στο Ισραήλ και επέστρεφε στο σπίτι του όταν δέχθηκε τον πυροβολισμό.

«Το περιστατικό εξετάζεται και παράλληλα το ερευνά η Εγκληματολογική Υπηρεσία της Στρατιωτικής Αστυνομίας», επισήμανε ο ισραηλινός στρατός.

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα