back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

2ος κύκλος Upstairs Sessions με τον Φώτη Σιώτα και τη Sophie Lies

Διαβάστε επίσης

Ο 2ος κύκλος των UPSTAIRS SESSIONS της United We Fly φέρνει στις 12 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του Gazarte τoν Φώτη Σιώτα και την Sophie Lies σε ένα αξέχαστο double bill.
Μόλις λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου single από τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο «Δύο Λάθη» που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022, και πάλι σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, ο Φώτης Σιώτας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια αλλά φυσικά δεν θα λείψουν και ήδη γνώριμα και αγαπημένα από το πρώτο του album τα «Δεύτερα».
Με τον ίδιο στο βιολί, την κιθάρα και τη φωνή, τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέων Αντωνίου στην κιθάρα, αλλά και τους Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια και στην λαϊκή κιθάρα και Γιώργο Φουντούκο στην λαϊκή κιθάρα, ενορχηστρώνουν ένα σύγχρονο, διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και στον χαρακτηριστικό ήχο που δημιουργεί ο Φώτης Σιώτας.

Η Sophie Lies, με τους τρεις μουσικούς συνοδοιπόρους της, θα παρουσιάσει ζωντανά τον δίσκο της “Μια Πέτρα Σαν Σπίτι”. Ο ξεχωριστός αυτός δίσκος περιέχει δέκα τραγούδια – ιστορίες, καθένα από τα οποία εκφράζει ένα βήμα μέσα στον μακρύ δρόμο της ενηλικίωσης, μια απόπειρα να γκρεμιστεί ένα παλιό σπίτι και να χτιστεί ένα καινούριο στη θέση του. Οι γλυκές μελωδίες και οι λιτές ενορχηστρώσεις θα συναντήσουν τον πολυσυλλεκτικό ήχο τραγουδιών όπως τα “Μεγάλα Παιδιά”, συνομιλώντας μουσικά και συναισθηματικά με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω της, κάτω και πάνω από τη σκηνή.


Πληροφορίες:
Upstairs Sessions
Φώτης Σιώτας & Sophie Lies
12 Σεπτεμβρίου
ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
20.9 Νεφέλη Φασούλη
22.9 Παιδί Τραύμα
Στην ταράτσα του Gazarte
Ώρα Έναρξης: 21.00
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα