back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γερμανία:” Είμαι πολύ καλά” λέει μέσα από το νοσοκομείο ο Πέτερ Αλτμάιερ

Διαβάστε επίσης

Για προληπτικούς λόγους έγινε η διακομιδή του στο νοσοκομείο, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ μέσω ανάρτησής του πριν από λίγη ώρα στο Twitter, επισημαίνοντας ότι είναι «και πάλι πολύ καλά» .

Ο κ. Αλτμάιερ, ο οποίος χθες, Δευτέρα, το βράδυ αισθάνθηκε δυσφορία κατά τη διάρκεια συνάντησης της Επιτροπής Οικονομίας σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βερολίνου και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Charité, ανέφερε ακόμη ότι μέχρι τώρα οι εξετάσεις του «δεν έχουν επιβεβαιώσει τις ανησυχίες των συνεργατών» του, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι έσπευσαν να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση. «Ευχαριστώ για τις πολλές καλές ευχές, οι οποίες με έχουν συγκινήσει πολύ. Είμαι και πάλι πολύ καλά. Έπειτα από μια πολύ γεμάτη μέρα, η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο ήταν ένα προληπτικό μέτρο. Οι μέχρι τώρα εξετάσεις δεν επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των συνεργατών μου. Ευχαριστώ!», έγραψε ο κ. Αλτμάιερ στον προσωπικό του λογαριασμό

Ο κ. Αλτμάιερ, ο οποίος συμμετείχε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομίας σε κεντρικό ξενοδοχείο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, διαμαρτυρήθηκε ήδη πριν από την συνάντηση για αδιαθεσία, ενώ δυσκολευόταν να βρει τα λόγια του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα