back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διχασμένοι οι Αθηναίοι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκπαιδευτικών και κληρικών

Διαβάστε επίσης

Διχασμένοι παρουσιάζονται οι Αθηναίοι σχετικά με την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, σε εκπαιδευτικούς και κληρικούς, όπως προκύπτει από σχετικό ρεπορτάζ του σταθμού μας.

Οι απόψεις είναι μοιρασμένες, με κάποιους να θεωρούν επιβεβλημένο το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε κατηγορίες εργαζομένων που έρχονται καθημερινά σε επαφή με κόσμο. Ορισμένοι άλλοι, που δηλώνουν εμβολιασμένοι, δηλώνουν γενικότερα κάθετα αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, προσθέτοντας με νόημα ότι « αυτό θα πρέπει να αφεθεί στην προσωπική επιλογή του καθενός».

Όσοι στηρίζουν την επέκταση του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εκπαιδευτικούς και κληρικούς σημειώνουν με έμφαση ότι « στόχος της επιβολής του μέτρου είναι να προστατευθούν τόσο οι ίδιοι όσο και ο κόσμος που έρχεται σε επαφή μαζί τους. Εκπαιδευτικοί έρχονται καθημερινά σε επαφή με μαθητές και οι κληρικοί με πιστούς, όταν ο ιός παραμονεύει…», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι διαφωνούν με την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου σε εκπαιδευτικούς και κληρικούς, σημειώνοντας ότι «αυτό θα πρέπει να αποτελεί προσωπική επιλογή του καθένα, καθώς στην αντίθετη περίπτωση παραβιάζεται η ατομική ελευθερία».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα