back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς: «Πίστευα στην αθωότητα του Σεμέδο»

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για πρώτη φορά για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ στον Ολυμπιακό.

Μετά από καταγγελία 17χρονης ο Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορήθηκε για ομαδικό βιασμό. Μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με εγγύηση 10.000 ευρώ.

Από τότε ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Παραμένει εκτός Ρέντη μέχρι να αλλάξει κάτι, ενώ αρκετό καιρό πριν ξεσπάσει το θέμα με την καταγγελία της 17χρονης ήταν εκτός πλάνων.

Είναι χαρακτηριστικό πως για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Σεμέδο είχε μείνει εκτός λίστας.

Για το μέλλον του Πορτογάλου αμυντικού στον Ολυμπιακό μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στη Nova. Ο 51χρονος κόουτς τόνισε πως θα γυρίσει στον Ρέντη, ενώ επεσήμανε πως δεν αμφέβαλλε για την αθωότητα του παίκτη.

«O Σεμέδο θα γυρίσει στις προπονήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον περιμένουμε πολύ σύντομα. Φυσικά τον περιμένουμε και θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πρέπει να προσπαθήσει και να βοηθήσει τον εαυτό του και σαν επαγγελματίας να ενσωματωθεί στην ομάδα και να υπερασπιστεί την εικόνα του Ολυμπιακού. Σαν παίκτης είναι εξαιρετικός και πολύ χρήσιμος για εμάς μέσα στα αποδυτήρια. Περιμένουμε να επιστρέψει, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένουμε να ακούσουμε τις αποφάσεις και τις απαντήσεις για το θέμα του», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα