back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγώνας δρόμου για την στήριξη των πυρόπληκτων της Εύβοιας

Διαβάστε επίσης

Τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λίμνης για την στήριξη των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας διοργανώνει ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας – Κακοποιημένου παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης» διοργανώνει με την συμπαράσταση του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11.00 το πρωί. 

«Όλοι μαζί μπορούμε! Είμαστε κοντά στον συνάνθρωπο», αναφέρουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους.

Η διαδρομή είναι 8 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Δημαρχείο Λίμνης, αναστροφή στα Κατούνια, τερματισμός Δημαρχείο Λίμνης (Διαδρομή επί της παραλιακής οδού στο σύνολό της). Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια λεωφορείων δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Για εγγραφές εδώ 

Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης»

Ο Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης» ιδρύθηκε το 2008 για να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και γυναίκες θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας και άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας  άμεση ψυχολογική υποστήριξη οικονομική ενίσχυση, νομική κάλυψη, ιατρική βοήθεια και περίθαλψή. Δραστηριοποιείται κυρίως στο νομό Ευβοίας. Συνεργάζεται επίσης, με συλλόγους και ιδρύματα που έχουν ανθρωπιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα