back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μ. Κατρίνης: Ο πρωθυπουργός όχι μόνο ανέχεται αλλά συγκαλύπτει ακραίες συμπεριφορές 

Διαβάστε επίσης

«Για συγκάλυψη ακραίων συμπεριφορών, όπως αυτή του κ Μπογδάνου, ο οποίος ψαρεύει στα θολά νερά της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής» κατηγόρησε τη ΝΔ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στη Κατερίνα Παπαβασιλείου.
Όπως είπε ο κ. Κατρίνης θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης ότι “δεν θα γίνει ανεκτή άλλη φορά τέτοια συμπεριφορά”, αν αυτή δεν ήταν επαναλαμβανόμενη από την πλευρά του βουλευτή της ΝΔ:
«Δεν μπορεί να είναι αποδεκτή αυτή η ανοχή απέναντι στον κ. Μπογδάνο εκτός κι αν αυτή εξυπηρετεί εκλογικές σκοπιμότητες της ΝΔ. Ο κ. Μπογδάνος επαναφέρει μία ατζέντα που θυμίζει αυτή της Χρυσής Αυγής η οποία εκλογικά αποδοκιμάστηκε και επιστρέφει με την ατζέντα του βουλευτή της ΝΔ.
Αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι η ΝΔ ανήκει στον χώρο των δημοκρατικών κομμάτων  και ο ίδιος -που πολύ αμφιβάλλω- θέλει να εμφανίσει ένα ποιο κεντρώο προφίλ, δεν μπορεί να δείχνει ανοχή. Είναι όμηρος των εσωκομματικών ισορροπιών και τελικά όχι μόνο ανέχεται αλλά συγκαλύπτει αυτές τις ακραίες συμπεριφορές» 
Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ο κ. Κατρίνης είπε πως αυτές ήταν καθαρά προεκλογικές: «Νομίζω πως επιβεβαίωσε ότι μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο. Εξήγγειλε μέτρα με ορίζοντα τον Ιούνιο – Οκτώβριο του 2022 καθώς μετά η χώρα, από το 2023 θα πρέπει να δείχνει πλεόνασμα και άρα θα πρέπει να καταθέσει προϋπολογισμό με επώδυνα μέτρα με αυξημένους φόρους και περικοπές»
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα