back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 την Αντβέρπ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά του στη φάση των ομίλων του Europa League, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 της Αντβέρπ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Βγάζοντας ψυχή στο χορτάρι και με τον Ρέαμπτσουκ να είναι ο «λυτρωτής» με ένα πολύ ωραίο γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν των Βέλγων και ξεκίνησαν με το δεξί στους ομίλους του Europa League.

Μεστή εμφάνιση του Ολυμπιακού, που οπισθοχώρησε μετά το προβάδισμα με τον Ελ Αραμπί (52’) και το πλήρωσε από τον Σαμάτα (74′), βγάζοντας ορισμένα αμυντικά προβλήματα.

Παρόλα αυτά, ο Ρέαμπτσουκ έδωσε τη λύση για την ομάδα του με το πρώτο του γκολ στους Πειραιώτες.

Διπλό κέρδος για τους «ερυθρόλευκους» αφού μετά το 1-1 της Άιντραχτ με τη Φενέρμπαχτσε στη Φρανκφούρτη, είναι μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (76′ Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά (81′ Κούντε), Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά (81′ Βρουσάι), Αραμπί (88′ Μπα), Ονιεκούρου (81′ Τικίνιο).

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μπράιαν Ρίσκε): Μπουτέζ, Μπατάγιε, Ντε Λαέτ, Αλμέιδα, Μπούτα, Ναϊνγκολάν (67′ Γκέρκενς), Φίσερ, Μιγιόσι (67′ Μπενσόν), Σαμάτα, Βερστρέτε, Φρέι (79′ Έγκεσταϊν)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα