back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομα αναρτημένων αφισών από τα συνεργεία της Περιφέρειας

Διαβάστε επίσης

Τέσσερα συνεργεία συντήρησης οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής επιχειρούν από τη Δευτέρα σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας προκειμένου να απομακρύνουν τις αφίσες και τα διαφημιστικά λάβαρα, που έχουν αναρτηθεί παράνομα.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια το διαφημιστικό υλικό που έχει αναρτηθεί παράνομα, ελλοχεύει πολλούς κινδύνους καθώς μπορεί να γίνει αιτία πολλών σοβαρών ατυχημάτων λόγω απόσπασης της προσοχής των οδηγών αλλά και πιθανής αποκόλλησης τμήματός του και πτώσης του στο οδόστρωμα.

Ειδικότερα τα ειδικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής δραστηριοποιούνται σε 9 κεντρικούς άξονες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα στου εξής οδικούς άξονες :

Λεωφόρο Ποσειδώνος

Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη

Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Λεωφόρο Συγγρού

Πειραιώς

Λεωφόρο Κηφισίας

Λεωφόρος Κηφισού

Λεωφόρο Αθηνών

Η επιχείρηση απομάκρυνσης συντονίζεται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής και το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δράση σημείωσε:

«Δυστυχώς παρά τις συστάσεις μας και τις επίμονες προσπάθειές μας σε συνεργασία με τους δήμους, προκειμένου να σταματήσει η αφισορύπανση στην Αττική, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται. Εμείς από την πλευρά μας στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση. Ακόμα και αν κάποιοι επιμένουν να ασχημονούν, παραβιάζοντας τους νόμους, εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την αισθητική της Αττικής μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάζει το νόμο εις βάρος του περιβάλλοντος, αλλά και της ασφάλειας των πολιτών. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το πρόσωπο της Αττικής και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις».

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα