back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς: «Μόνος στόχος του Ολυμπιακού η νίκη»

Διαβάστε επίσης

Από κοινού με τον Γιαν Εμβιλά αποφάσισε ο Πέδρο Μαρτίνς να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η νίκη, που θα έρθει αν η ομάδα του δεν επηρεαστεί από την «καυτή» ατμόσφαιρα και μείνει συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:
-το πώς περιμένει τον αγώνα της Πέμπτης: «Είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι απέναντι σε δύο καλές ομάδες που θέλουν να το κερδίσουν. Ο Βίτορ Περέιρα δεν ξέρει την τακτική μας, ούτε εμείς τη δική του. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο που θα μας πιέσει. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε την πιο δυνατή ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα στη διοργάνωση και σε μια καυτή ατμόσφαιρα.

Η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη και έτοιμη. Μένει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα παιχνίδι με ποιότητα. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Ο όμιλος είναι πολύ ανταγωνιστικός με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση. Αν κερδίσουμε, θα είναι ένα πολύ καλό βήμα για μας».

-την κατάσταση του Εμβιλά: «Ο Εμβιλά είχε κάποια προβλήματα τελευταίας στιγμής. Αποφασίσαμε να προφυλαχθεί και να μην πάρει μέρος στο παιχνίδι αυτό. Συζητήσαμε και πήραμε την απόφαση από κοινού. Το στρατηγικό πλάνο που έχουμε, με ή χωρίς τον Εμβιλά είναι ακριβώς το ίδιο και δεν αλλάζει».

-το ποια στοιχεία που δεν είναι κόντρα στην Αντβέρπ περιμένει να δει την Πέμπτη: «Είναι τελείως διαφορετικά ματς, όπως και οι αντίπαλοι τελείως διαφορετικοί. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με την Αντβέρπ και φαίνεται από το αποτέλεσμα. Περιμένω να έχουμε περισσότερη συνέπεια στο παιχνίδι μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά, όπως και με την Αντβέρπ».

-τη σχέση του με τον Βίτορ Περέιρα: «Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις, περισσότερο από ό,τι συνηθίζεται μεταξύ προπονητών. Όμως αύριο, για μιάμιση ώρα, δεν θα έχουμε καμία σχέση (γέλια)».

-το 3-5-2 της Φενέρ και πώς σκέφτεται να το αντιμετωπίσει: «Προφανώς δεν πρόκειται να σας αποκαλύψουμε τα πλάνα μας. Δεν στεκόμαστε στο σύστημα αλλά στη δυναμική των παικτών. Όλες οι ομάδες του Περέιρα είναι καλά δουλεμένες και ξέρουμε ότι ασκούν ψηλά πίεση».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα