back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κόντρα Θ. Πλεύρη – Π. Πολάκη για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Διαβάστε επίσης

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με αφορμή την τροπολογία για την εισαγωγή μονοκλωνικών αντισωμάτων στην χώρα μας.

Ο κ. Πολάκης διατύπωσε την άποψη ότι αν είχαν γίνει εισαγωγές 20.000 δόσεων μονοκλωνικών αντισωμάτων από τις αρχές του χρόνου, θα είχαν σωθεί τουλάχιστον 6.000 συνάνθρωποί μας άνω των 65 ετών. «Μήπως δεν τα έφερε η κυβέρνηση για να προμοτάρει τα εμβόλια ως μοναδική λύση για την πανδημία;», αναρωτήθηκε, λέγοντας ότι αυτό το έγκλημα που έχει διαπραχθεί,δεν πρόκειται να το συγχωρέσει κανείς.

«Ο λαϊκισμός σας με τα μονοκλωνικά πρέπει να τελειώνει»,του απάντησε ο υπουργός Υγείας, λέγοντας ότι η Ελλάδα μαζί με όλες τις χώρες της ΕΕ μετείχε στην κοινή αγορά μονοκλωνικών αντισωμάτων και η εισαγωγή τους αποφασίστηκε μόλις οι μελέτες έδειξαν ότι παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μάλιστα, ο κ. Πλεύρης με εμφανώς σκωπτική διάθεση,ευχήθηκε στον κ. Πολάκη καλή ανοσία, γιατί μάλλον – όπως είπε- κάνατε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα