back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έρχεται το Φεστιβάλ Μπύρας Θεσσαλονίκης 2021

Διαβάστε επίσης

Το Thessaloniki Beer Festival θα προσφέρει και φέτος από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 , στους λάτρεις,της μπύρας , όπως υπόσχονται οι διοργανωτές του,  την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου, μετατρέποντας τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF Helexpo στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας, με δυνατότητα φιλοξενίας χιλιάδων επισκεπτών.

Μετά την τεράστια επιτυχία των τριών προηγούμενων χρόνων, η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub με πολύ όρεξη και μεράκι δημιουργούν φέτος το καλύτερο festival μπύρας, μέσα από καινοτομίες και αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν  περισσότερα από 28 Ζυθοποιεία με κάθε είδος μπύρας και 6 Street Food επιλογές με κλασικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για μπύρα ανεξαρτήτως είδους υπό τους ήχους local DJs! Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετάσχουν αρκετά ανεξάρτητα μικροζυθοποιεία, που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε κάποια εκδήλωση.

Υγειονομικά μέτρα

Το Thessaloniki Beer festival 2021 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας. H είσοδος στο χώρο του TBF επιτρέπεται σε όλους είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Επιβάλλεται φυσικά από όλους τους παρευρισκομένους η αυστηρή τήρηση των μέτρων της απόστασης και της μάσκας. Επιπλέον ο χώρος του φεστιβάλ θα είναι διπλάσιος από πέρσι για να χωρούν οι επισκέπτες άνετα με ταυτόχρονη αύξηση των rest areas. Κάθε βράδυ θα πραγματοποιείται απολύμανση του χώρου. Θα υπάρχουν στις εισόδους, στα booth, στα stand και στα rest areas συσκευασίες απολύμανσης χεριών. Οι τουαλέτες θα απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πρώτη προτεραιότητα της διοργάνωσης είναι η ασφάλεια κι η υγεία όλων όσων θα βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του. Το προσωπικό του Festival θα ενημερώνει το κοινό και θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία.

Το αγαπημένο και πιστό κοινό του Thessaloniki Beer Festival καλείται να φέρει την υπέροχη διάθεση του αλλά και να συμβάλει από τη πλευρά του, σεβόμενο τις οδηγίες των ειδικών, στο να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Ο στόχος

Το Thessaloniki Beer Festival  αποτελεί μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα, και φυσικά να γευτεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει τα ζυθοποιήματα της στα ονειρεμένα Beer Gardens που η ομάδα παραγωγής φροντίζει κάθε χρόνο να προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον για το σκοπό αυτό.

«Μέσα από την κουλτούρα του ζύθου θ’ αναζητήσουμε και θα παρουσιάσουμε την ιστορία, την ποιότητα και την αξία ενός ποτηριού μπύρας, αλλά και την υπευθυνότητα που πρέπει να παρουσιάζουμε κατά την απόλαυση της. Μπορεί νερό, εκλεκτές βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μοναδικές ποικιλίες και είδη του «θαυματουργού» λυκίσκου, μαγικές, γεύσεις και αρώματα, πρώτες ύλες να είναι τα συστατικά για να ταξιδέψει κανείς πίνοντας ένα ξεχωριστό ποτήρι μπύρας αλλά όπως σε κάθε ταξίδι απαιτείται κι εδώ η κατάλληλη αγωγή» σημειώνουν οι διοργανωτές.

Info

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:
https://www.viva.gr/tickets/festival/helexpo-deth/thessaloniki-beer-festival-2021/

  • Τιμές Εισιτηρίων:
  • Γενική Είσοδος: 3€ -Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
  • Τετραήμερο Εισιτήριο: 10€
  • Διοργάνωση: SoulFood Thessaloniki | The Hoppy Pub

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 | 243505
E – mail: [email protected]

Ώρες λειτουργίας:

  • Πέμπτη (14/10) & Παρασκευή (15/10):18:00 – 00:00
  • Σάββατο (16/10) & Κυριακή (17/10):  12:00 – 00:00

Επιμέλεια: Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα